torsdag 9 december 2010

Vinterlandskap ,klappar, julmat och lite andra tankar...

Ännu en dag  med denna fantastiskt roliga syssla, nya Bloomingville katalogen ramlade in och man riktigt känner hur Formexmässan närmar sig med stormsteg med alla nya vår och sommarartiklar att välja och vraka mellan. Men nog om detta, det är ju faktiskt bara början av december och när vi packar våra ordrar så riktigt känner man att det pyntas och pysslas i stugorna som aldrig förr och att tomtens säck aldrig har varit större.
Detta mitt första inlägg på denna blogg blir spontant ur hjärtat och inte särskilt genomtänkt, jag (Roland) är den andra personen bakom My White Country House och jag kan ärligt säga att beslutet att dra igång en sådan här verksamhet är det bästa beslut vi har tagit på länge, utan att göra onödigt privata jämförelser som föga underhåller läsare av denna blogg...
Jag har nog aldrig känt en sån konkret julstämning som i år, en riktig "som man minns när man var liten"-vinter med vykortsliknande naturscenerier som vardagsmat varje dag, allt ute i naturen blir så otroligt vackert och nog får vi vår Kalle Anka Jul i år med massor av snö, perfekta granar och julklappar som är precis dom som vi önskat oss.
Till och med julmaten kommer säkert att smaka perfekt avrundat med 92 gradigt Moccamaster-Zoega/Mollbergsblandning-kaffe.
Tack för mig för denna gång, ta det lugnt ute i trafiken (jag var själv i diket och vände idag på exakt samma ställe som grannen igår)
/Roland

1 kommentar:

  1. Altså!!!!! Vilken tur att jag hittade er! Min ræddande ængel såhær dagen føre julafton. Nu får min familj trots allt julklappar i år också. Tack att ni skickar julklappar så sent!!! Totally uppskattat!!! :)Hoppas ni fortsætter på samma sætt och får lite større utbud till næsta år ;)
    Från en tacksam Julia

    SvaraRadera