söndag 1 maj 2011

Textilier i alla möjliga former

Hej hopp!

Nu har vi pysslat färdigt med alla gardiner, kuddfodral, dukar, hissgardiner, handdukar, lampkjolar och resultatet och utbudet finns upplagt på hemsidan. En öljettlängd har redan sålt slut men den ska vi försöka få hem igen under veckan.
Öljettlängden det handlar om är denna:



















US Port heter serien och vi har till denna öljettlängd även kuddfodral, kökshandduk och den finns som hissgardin i två bredder.

Vi har fått hem skira, romantiska gardiner med monogram och med fjärilar men även en öljettlängd i marin stil. Ta en titt på hemsidan, länken som jag gjorde är till gardinerna men därifrån så ser du vad som finns i samma serie. Klicka bara på rubriken på inlägget så hamnar du bland våra gardiner!

Imorgon ska vi bege oss till Stockholm's modecenter för ett besök med en spännande klädleverantör som jag inte tänker droppa namnet på här och nu. Får se vad det ger, blir det ett samarbete så kommer kläderna troligtvis i augusti och då är det 2011's höstkollektion som vi startar med.

För övrigt så förbereder vi oss för fullt med att få ordning i och utanför gårdsbutiken, tyvärr så har jag åkt på en bihåleinflammation, det går framåt men just nu så går det sakta framåt. Det borde dock vara på övergående och då blir full fart framåt igen.
Vi har även en trädgård som pockar på uppmärksamhet och några projekt har vi varje sommar som vi vill genomföra, så fler sjukdomar göre sig icke besväret att komma till oss!
Det har gått så fort med våren i år, björkarna har redan slagit ut och det är väl i "musöronstadiet" som rosorna ska klippas, det är inte gjort än. Det står därmed överst på min Att-göra-lista.

Ha det bra med er därute, where ever you are.

Au Revoir

1 kommentar:

  1. Hei i nabolandet !!!! Så fine gardiner,disse likte jeg.......litt rå look !!!

    Alle de lekre klærne jeg viste inne hos meg,idag,er fra http://www.valerie-stockholm.com/

    Klem fra Norge :)

    SvaraRadera