lördag 29 september 2012

Höstmys...


Nu ska vi mysa till det....

Då har vi lagt värme(?) och sol bakom oss och nu vankas det en festival av färger i naturen och massor av mys ute i stugorna. 
Ok, en obotlig optimist som försöker vara positiv?? nej, nej denna årstid är helt underbar om man bara kan se framsidorna med den och jag tycker att vi i butiken hittat en kanonleverantör som levererar saker som man knappt klarar sig utan för att fånga denna stämning, se bilden ovan bara, rustikt, snyggt och man förstår att det är så långt ifrån slit och släng man kan komma.

Artwood heter denna leverantör som vi satsar hårt på, vi kommer att lägga upp hela sortimentet i nätbutiken och vi kommer även ta hem en del som lagervara, av utrymmesskäl blir det mest mindre saker vi tar hem men leveranstiderna är inte långa på det övriga heller som regel. (Det kommer att ta en stund innan arbetet är klart, om ni hittar något på www.artwood.se som vi inte hunnit lägga upp så tveka inte att fråga, vi blir bara glada för det)

Mörkt rustikt trä, råa material och grym kvalitékänsla passar som handsken och vi har en perfekt matchning till detta med GreenGate som tillsammans med Artwood blir oslagbart, se bara här, miljön skulle lika gärna komma från Artwoodkatalogen:

Vi växer i sortimentet och vi har passerat 1000 olika artiklar för ett tag sedan så här kommer lite fina tips:

Gå bort present till kommande helger 1: Små stearin ljus som ser ut som kottar
Gå bort present 2: En fin liten plåtburk med en kökshandduk från GreenGate =succé.
Nu är det dags att gå ut i butiken och snygga till det inför morgondagens öppethållande (söndagar 11-17).

Ta hand om er och varandra!

Varma hösthälsningar från mig!

/Roland







Inga kommentarer:

Skicka en kommentar