lördag 18 augusti 2012

Äntligen höst!

Nu känns det som att sommaren 2012 är slut, Formexmässan är startskottet för hösten numer känns det som.
Tre intensiva mässdagar med massor av intryck och möten med entusiastiska leverantörer och hugade kunder (ett himla sneglande på besöksbrickan av konkurrenterna, vad är dom oroliga för??), som går och blippar med sina små scanners i montrarna.
Det ska bli fantastiskt roligt att ta emot alla fina saker vi hittat bland de få leverantörer vi har, vi vill ha så få av dom som möjligt och istället fördjupa samarbetet med dom vi har, denna gång har vi dock hittat en ny partner som vi ser fram mycket emot.

Artwood heter leverantören, de har funnits sedan 1969 och är ett starkt varumärke, kolla på följande katalogsida på vilka produkter vi hittat:
Vi har valt ut stora och lilla brickan, servetthållaren, lyktan, bestickstället och det lilla bordet längst ned till vänster. Det häftiga med alla dessa produkter är materialet och känslan som det skapar. Tillverkat i massiv indonesisk ek med väl tilltagen tjocklek med rejäla beslag och läderhandtag och när du håller det i handen vet du att den kommer att överleva både dig och kanske även dina barn.
Håll utkik, snart lägger vi upp produkterna i webshopen!

Avslutningsvis ett tips från vår kontaktperson på IB Laursen, vi har sålt "Brödformen" ett tag nu men nu ångrar jag att vi döpte den till brödform faktiskt! "Lasagneform" skulle den heta då den är helt idealisk för ändamålet, du får den rätta höjden och den härliga saftiga smaken som du missar i de vanliga platta formarna man brukar använda... jag bifogar givetvis bild på våra formar.


Ha de så bra!

/Roland





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar